Edície / Kuchárka
Novinky (392)
Pripravujeme (78)
FPU (96)
FPKNM (3)
Beletria (391)
Zlatá kreditka (127)
Krimi • triler • mystery (86)
Humor (28)
Osudy • osobnosti • pamäti (167)
Kuchárka (3)
Pre deti (32)
Víno (19)
Bratislava – Pressburg (221)
Osobnosti filozofie (26)
Gradiva (10)
Jedným dychom (8)
Foto • plagáty • postery (23)
Ostatné tituly (70)
Alvarez Momi
Talianske rizoto

Vedeli ste, že ryža, ktorá sa predáva na Slovensku, pochádza z Talianska? Najviac sa jej vypestuje na severe krajiny, odkiaľ pochádza šéfkuchár Alvarez Momi. Rizoto na rôzne spôsoby je na severe Talianska obľúbenou pochúťkou. Rýchla príprava, recepty plné fantázie a dôvtipu dokazujú, že v jednoduchosti je sila. Spolu s nami vyčaríte z obyčajnej ryže fantastické kreácie, ktoré sa vyrovnajú najchutnejším špecialitám.

Alvarez Momi (1954, Verona) je najznámejším šéfkuchárom v oblasti. Píše kuchárske knihy, venuje sa príprave mladých kuchárov do praxe. Žije na Slovensku, v Bratislave otvoril dve reštaurácie.